fbpx

Programi koji stvaraju vođe budućnosti samo na Innovation Academyju: Prijave za 6. izdanje popularne ljetne škole još traju!

Programi koji stvaraju vođe budućnosti samo na Innovation Academyju: Prijave za 6. izdanje popularne ljetne škole još traju!

Omiljena ljetna škola za srednjoškolce iz cijele Hrvatske vraća se s novim programima i znanjima koje treba svaka mlada osoba! Kao odredište radoznalosti svakog srednjoškolca, šesti Innovation Academy održat će se od 22. do 26. kolovoza u Zagrebu, a organiziraju ga Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI), Ured UNICEF-a za Hrvatsku te Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Sveučilište VERN’ kao akademski partner. 

Na osam različitih programa, Future skills, IT genius (početni), IT genius (napredni), Future Leader, Future Entrepreneur, Digital Skills, Robotics i Master of Debate, 180 odabranih srednjoškolaca dobit će priliku pohađati niz interaktivnih radionica na kojima ih čekaju mladi, stručni i iskusni mentori.

Prijave traju do 13. srpnja u 23:59, a niže saznaj o kakvim programima se radi.

Programi koji potiču vještine budućnosti

 

Jesi li budući poduzetnik/ca?

Dobre ideje ne čekaju, treba ih ostvariti

Svi znamo da nije dovoljno samo imati ideju o novom proizvodu, usluzi ili bilo kojoj inovaciji koja nam može promijeniti živote. Znali su to Elon Musk, Steve Jobs, Oprah Winfrey, Kylie Jenner i mnogi drugi koji su se otisnuli u poduzetništvo. Da bi ideja postala stvarnost potrebno je usvojiti principe poduzetničkog razmišljanja.

Upravo na tome radimo na modulu “Future Entrepreneur”.

Neka tvoja poduzetnička iskra zapali sve ideje koje imaš! 🔥 Na modulu za buduće poduzetnike saznaj kako razraditi ideju te ju pitchirati investitorima i usavrši svoje prezentacijske vještine, ali i nauči što je business model canvas. 

Prijave su dostupne niže 👇

Jesi li leader ili samo follower? 🤔

Liderske vještine postale su neizbježne u svakodnevnoj interakciji, ali i odlika svih koji žele donijeti dobre promjene društvu. Ne postoji situacija u kojoj nam nisu potrebne suradnja, timski rad i određivanje vlastitih ciljeva.

Upravo na tome radimo na na modulu “Future Leader”.

Ne budi samo follower, aktiviraj svoje liderske vještine! Kroz teme o emocionalnoj inteligenciji, određivanju ciljeva, suradnji i prezentacijskim vještinama, izbrusit ćeš pravog leadera u sebi spremnog na sve.

Prijave su dostupne niže 👇

Složi i programiraj vlastitog robota ...

Vlastiti robot!

Ne šalimo se. Na našem modulu “Robotics” možeš izraditi koncept vlastitog robota pomoću odgovarajućeg softvera i upogoniti ga. Tu ćeš naučiti više o analognim ulazima i izlazima te senzorima i njihovom spajanju.

Nećemo stati na tome!
Saznat ćeš puno toga o upravljačkim sklopovima za upravljanje elektromotorima, prikazu podataka te ćeš samostalno izraditi mikrokontrolerski uređaj. 

Prijave su dostupne niže 👇 

Lansiraj najjaču kampanju!

Budućnost je odavno digitalizirana, a kako bismo se lakše snašli potrebno je steći digitalne vještine. Naš modul “Digital Skills” pruža znanja iz osnova digitalnog marketinga te o osmišljavanju i provedbi marketinške ideje.

Najbolje od svega?
Hrpa zanimljivih primjera iz prakse i vježbi iz digitalnog okruženja te tips&tricks o upravljanju društvenim mrežama.

Prijave su dostupne niže 👇 

Koji je program tvog kompjutera? 🤔

Želiš zaroniti u svijet programiranja i naučiti osnove programske logike? Odlično, nastavi čitati jer imamo program za tebe. 

Riječ je o programu “IT Genius početni”  koji je namijenjen svima bez prethodnog iskustva u programiranju. Svoju programersku narav pobudi na našem programu IT Genius za početnike. Naši mentori uvest će te u programersku logiku te kako izraditi osnovne programe u programskim jezicima.

Korak dalje od usvajanja programerske logike je naravno – izrada aplikacije! Svi koji imaju ranijeg iskustva u programiranju ili su završili IT Genius početni imaju prilike nadograditi svoja znanja.

U tom slučaju nudi se modul “IT Genius napredni”.

Prijave su dostupne niže 👇

Planiraj, implementiraj, provedi...

Koliko je bitna emocionalna inteligencija pri donošenju odluka? Kako kritički promišljati na trenutnoj poziciji? Hvatamo li trend s globalnim trendovima? Na modulu “Future Skills” bavimo se ovakvim pitanjima te usvajamo vještine koje možemo koristiti bez obzira na naše (buduće) zanimanje. 

Klikni niže za prijavu i pridruži nam se 👇

Ispeci pa reci!

Da bismo dobro znali pričati, moramo prvo naučiti kako slušati! Jednostavan recept koji možeš usvojiti na modulu “Master of Debate”. Profesionalci iz područja govorništva i javnog nastupa poučit će te vještinama aktivnog slušanja i govorničkom bontonu, ali i s tobom prolaziti raznolike vježbe debatiranja na različite teme. 

Klikni niže za prijavu 👇