fbpx
 

PREDSTAVLJAMO TIMOVE PRVOG ONLINE HACKATHONA ZA DRUŠTVENE PROMJENE “CODE FOR CHANGE”

PREDSTAVLJAMO TIMOVE PRVOG ONLINE HACKATHONA ZA DRUŠTVENE PROMJENE “CODE FOR CHANGE”

Sutra započinje prvi online Hackathon za društvene promjene “Code for Change”. Prvi dan online radionice proći će u neformalnom tonu gdje će se timovi upoznati sa svojim IT i business mentorima, dok ih pravi posao čeka u subotu i nedjelju.

Tijekom vikenda sudionici će kroz samostalan rad, ali i uz pomoć mentora, raditi na programskim rješenjima te u nedjelju popodne predstaviti svoj minimalni održivi proizvod (MVP – Minimum Viable Product).

Predstavljamo vam odabrane timove prema redoslijedu pristizanja prijava:

  1. Ivan P.-P., Borna B., Leonard Z., Lucija Š. i Andrija A. radit će na web aplikaciji za poboljšanje učeničkog iskustva tijekom online nastave.
  2. Niko Č., Jana K. , Lucija B., Eloise H. i Fran K. žele putem svoje aplikacije motivirati ljude da žive održivije i zelenije.
  3. Marija P. , Barbara V., Neven L., Elena M. i Tin K. radit će na aplikaciji koja će pomoći ranjivim skupinama djece i mladih da se bolje integriraju u društvo.
  4. Karla V., Ivona M. i Ema S. Z. svojom web stranicom žele pomoći da sve napuštene životinje u njihovom gradu pronađu dom.
  5. Filip G. Jelena P., Matija P., Tomo K. i Nikola B. raditi će na razvoju web stranice koja će povezivati poslodavce i posloprimce u njihovom gradu.
  6. Matej S., Marko Č., Noah Marko M., Tin P. i Nikola S. žele razviti chat asistenta koji će olakšati učenicima pohađanje nastave.

Čestitamo svim odabranim timovima i veselimo se druženju na Hackathonu za društvene promjene “Code for Change”!