fbpx
 

PREDSTAVLJAMO TIMOVE PRVOG ONLINE HACKATHONA ZA DRUŠTVENE PROMJENE “CODE FOR CHANGE”

PREDSTAVLJAMO TIMOVE PRVOG ONLINE HACKATHONA ZA DRUŠTVENE PROMJENE “CODE FOR CHANGE”

Sutra započinje prvi online Hackathon za društvene promjene “Code for Change”. Prvi dan online radionice proći će u neformalnom tonu gdje će se timovi upoznati sa svojim IT i business mentorima, dok ih pravi posao čeka u subotu i nedjelju. 

Tijekom vikenda sudionici će kroz samostalan rad, ali i uz pomoć mentora, raditi na programskim rješenjima te u nedjelju popodne predstaviti svoj minimalni održivi proizvod (MVP – Minimum Viable Product).

Predstavljamo vam odabrane timove prema redoslijedu pristizanja prijava:

  1. Ivan Petrović-Poljak, Borna Banjanin, Leonard Zadro, Lucija Šegon i Andrija Adamović radit će na web aplikaciji za poboljšanje učeničkog iskustva tijekom online nastave.
  2. Niko Čović, Jana Klarić , Lucija Baljint, Eloise Habek i Fran Karlović žele putem svoje aplikacije motivirati ljude da žive održivije i zelenije.
  3. Marija Paleško , Barbara Vukas, Neven Lukić, Elena Miklečić i Tin Kolar radit će na aplikaciji koja će pomoći ranjivim skupinama djece i mladih da se bolje integriraju u društvo.
  4. Karla Videk, Ivona Mihaljinec i Ema Solfrid Zrinščak svojom web stranicom žele pomoći da sve napuštene životinje u njihovom gradu pronađu dom.
  5. Filip Grabovac, Jelena Penjin, Matija Ptičar, Tomo Karaula i Nikola Borić raditi će na razvoju web stranice koja će povezivati poslodavce i posloprimce u njihovom gradu.
  6. Matej Stošić, Marko Čengić, Noah Marko Mesić, Tin Plavec i Nikola Sočec žele razviti chat asistenta koji će olakšati učenicima pohađanje nastave.

Čestitamo svim odabranim timovima i veselimo se druženju na Hackathonu za društvene promjene “Code for Change”!