fbpx
 

1. online Meetup za učenike srednjih škola: Održivo vodstvo

Drago nam je pozvati vas na 1. online Meetup za učenike srednjih škola: Održivo vodstvo, koji će se održati u petak, 08. svibnja, s početkom u 16 sati.

Meetup će voditi Andrej Hanzir, voditelj odjela inovacija i projekata, u Hrvatskom uredu za kreativnost i inovacije. Tijekom meetup-a Andrej će govoriti o održivom vodstvu. U sklopu predavanja biti će riječ o važnosti tima i timskog rada. Također, raspravit će se o važnosti provjerenih informacija temeljem kojih lider donosi odluke te kako raspoznati stvarne od lažnih vijesti.

Održivo vodstvo podrazumijeva
generiranje pozitivnih promjena u društvu kroz odgovorno vođenje ljudi u bolju budućnost. Saznat ćete kako lideri mogu efikasno djelovati u kriznim situacijama te koji su koraci potrebni za uspješno vođenje

Meetup je odlična prilika za stjecanje novih znanja, razmjenu iskustava i upoznavanja novih ambicioznih mladih ljudi. Predviđeno trajanje meetupa je 60 minuta te će se održati putem platforme GoogleMeet, kojoj možete pristupiti putem linka: https://meet.google.com/npf-cgdv-mye.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti putem Google obrasca koji se nalazi ovdje.