fbpx
 

1. ONLINE MEETUP ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA: ODRŽIVO VODSTVO

1. ONLINE MEETUP ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA: ODRŽIVO VODSTVO

Drago nam je pozvati vas na 1. online meetup za učenike srednjih škola: Održivo vodstvo, koji će se održati u petak, 08. svibnja, s početkom u 16 sati.

Meetup će voditi Andrej Hanzir, voditelj odjela inovacija i projekata, u Hrvatskom uredu za kreativnost i inovacije. Tijekom meetupa Andrej će govoriti o održivom leadershipu. U sklopu predavanja biti će riječ o važnosti tima i timskog rada. Također, raspraviti će se o informacijama koje leader ima te kako raspoznati stvarne od lažnih vijesti s kojima se stalno susrećemo. Održivi leadership podrazumijeva generiranje pozitivnih promjena u društvu kroz odgovorno vođenje ljudi u bolju budućnost. Saznat će te kako lideri mogu efikasno djelovati u kriznim situacijama te koji su koraci potrebni za uspješno vođenje. 

Meetup je odlična prilika za stjecanje novih znanja, razmjenu iskustava i upoznavanja novih mladih ambicioznih ljudi. Predviđeno trajanje meetupa je 45 minuta te će se održati putem platforme GoogleMeet – u zagradi se nalazi link za pristup (https://meet.google.com/npf-cgdv-mye).

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti putem google obrasca koji se nalazi ovdje.